OZALIT SPRL - Promotie, Verkoop, Verhuur en beheer van vastgoed

Zoeken bij onze eigenschappen
Nabijheid

Flexibiliteit

Betrouwbaarheid

Agentschap Ozalit

Wie zijn wij?

Laurent De Laet, afgestudeerd in marketing en erkend IPI vastgoedexpert, ontwikkelt zich via het OZALIT bedrijf in de promotie van immobiliën; hij biedt nieuwe, kwaliteitsvolle eigendommen met een hoge mate van afwerking tegen concurrerende prijzen aan aan potentiële kopers.

Laurent De Laet, die veel ervaring opgedaan heeft in een vorig immobiliën agentschap waar de nadruk gelegd werd op kwaliteitsvol werk in de nabijheid, biedt samen met zijn zeer dynamisch team de verkoop, de verhuur en het beheer van residentieel vastgoed in heel Waals-Brabant en Brussel aan.

Onze doelstellingen

Het hoofddoel is om onze bekendheid te ontwikkelen door onberispelijk werk gecombineerd met professionalisme, dynamiek, nabijheid en transparantie.

Wij zorgen voor de verkoop of verhuur van uw vastgoed alsof het onze eigen vastgoed is. We realiseren een optimale presentatie van uw vastgoed, met een zeer volledige beschrijving en kwaliteitsvolle foto’s die wij u voorleggen want uw mening is van groot belang voor ons. Wij lanceren systematisch reclame op de meeste erkende websites. Bezoeken worden uitgevoerd met ernst en enthousiasme!

Wij engageren ons om u regelmatig op de hoogte te houden van de evolutie van jullie dossier.

De namen van de personen die ons contacteren voor uw vastgoed zullen dagelijks aan u meegedeeld worden, evenals de geplande bezoeken.

Voor verhuur zorgen wij voor alle stappen (schatting, nauwkeurige beschrijving + foto’s, gerichte reclame, bezoeken, volledige kandidatuursdossier(s), opstellen van huurovereenkomst + registratie, controle huurgarantie + verzekering, organisatie plaatsbeschrijving).

Voor de verkoop zullen we alles in het werk stellen om de beste prijs te verkrijgen, en dit binnen de termijn van uw keuze. Onze kennis van de markt laat ons toe om jullie te adviseren over de best te volgen methode. We zullen alles doen om uw vastgoed op een optimale manier te presenteren.

Wij zorgen voor alle voorwaarden van de verkoop tot de ondertekening van de akte.

Wil je meer informatie? Aarzel niet om ons te contacteren, wij zullen met plezier al uw vragen beantwoorden!

Ozalit SPRL

87 Allée du Bois de Bercuit, 1390 Grez-Doiceau
+32 10 24 86 27
info@ozalit.be

 

BTW : BE0473.162.436
IBAN : BE51 3631 0265 7362
BIC : BBRUBEBB

Gecertificeerde makelaar

BIV 504.673